Ignătescu Media

îşi propune crearea de poveşti-concept, dincolo de produsele foto-video, prin care să ofere strălucire şi personalitate fiecărui proiect, să scrie o mărturie în timp,să păstreze unicitatea şi personalitatea clienţilor şi companiilor.

VIZIUNE

Specializat în realizarea de producţii foto-video, studio Ignătescu MEDIA oferă instrumente eficiente, menite să genereze rezultate cu impact asupra privitorilor, menţinând mereu imaginea vizuală clară, emoţia evenimentului, dar şi sentimentele ce pot fi capturate în imaginile sau fotografiile de înaltă calitate, creând capodopere excelente cu ajutorul tehnologiei moderne şi a experienţei acumulate.

Viziunea companiei este de a evolua în permanenţă din punct de vedere al tehnicilor de lucru, al tehnologiei şi resurselor pentru a genera autenticitate, valoare, impact şi emoţie la cele mai înalte standarde de calitate, actualizate în raport cu cele mai noi tendinţe, pentru a deveni în următorii ani un lider de piaţă în furnizarea de servicii foto-video.

MISIUNE

Misiunea Ignătescu MEDIA este de a oferi soluţii şi servicii complete şi inovatoare clienţilor săi, , să le înţelegem nevoile, să îi ajutăm să îşi atingă potenţialul maxim, să oferim siguranţă, consultanţă şi servicii de înaltă calitate, cu scopul de a-i ajuta să-şi îndeplinească obiectivele şi să ţină pasul cu o lume într-o continuă evoluţie.

VALORI

Profesionalismul este liantul relaţiilor de lungă durată construite cu partenerii şi clienţii noştri şi motivul pentru care acţiunile noastre sunt guvernate de principii solide ce conduc la transformarea aşteptărilor acestora în rezultate deosebite.

Diversitatea are un rol important atunci când experienţa şi profesionalismul sunt îmbinate eficient pentru găsirea celor mai bune soluţii, personalizate pentru fiecare solicitare.

Competentele si experienta ne ajută să identificăm atent nevoile reale ale fiecarui client, oferind soluţii personalizate, la standarde înalte de calitate.

Pasiunea ne motivează să ne depăşim mereu limitele, pentru că ne place ceea ce facem şi ne dorim să oferim unicitate fiecarui nou proiect.

Integritatea este importantă pentru demararea fiecărui contract. Tratăm cu seriozitate angajamentele pe care ni le luăm şi nu facem promisiuni decât dacă le putem îndeplini.

Respectul este un atu important pe care îl oferim şi îl cerem pe tot parcursul colaborării, tratând cu egală atenţie fiecare client sau situaţie în parte. Apreciem pe deplin provocările şi ne simţim privilegiați să fim parte din realizările fiecărui client.